Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Özlem Yazıcı Adını Sen Koy Dizisinde

Oyuncumuz Özlem Yazıcı Adını Sen Koy Dizisinde

Family Ajans bünyesinde yer alan oyuncumuz Özlem Yazıcı Adını Sen Koy dizisinde yer alıyor. Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu için ajansımızı tercih eden Oyuncumuz Özlem Yazıcı Adını Sen Koy dizisinde gösterdiği başarılı performans ile göz dolduruyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Adını Sen Koy dizisi yayında olan başarılı dizilerden birisi olarak kabul ediliyor. Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu yaparak siz de başarılı bir yapımda ve önde gelen isimlerin arasında yer alabilirsiniz.

Adını Sen Koy Konusu

Adını Sen Koy dizisi dram türündeki başarısıyla dikkat çekiyor. Mecburi bir aşk hikayesini konu alıyor. Ömer, kardeşinin 6 aylık ömrünün kaldığını öğrenmesi ile beraber harekete geçer ve onun mutluluğu için elinden gelen herşeyi yapar. Kardeşinin dileğini yerine getirmek amacıyla Zehra ile iletişime geçen Ömer, Zehra’ya sahte sevgilisi olması için para verir. Zehra bu parayı ailesi için kabul eder ve ikili sahte bir aşk yaşamaya başlar. Ancak bu durum zaman içinde değişir.

Oyuncumuz Özlem Yazıcı Adını Sen Koy Dizisinde

Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu ile beraber çekim süreci de devam ediyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimleri devam eden dizide Zehra ve ailesi Kartal’da oturuyor. Kartal’la beraber dizinin ana çekim merkezlerinden birisi de Pendik. Dizinin bazı çekimleri de Beykoz tarafında gerçekleştiriliyor. Dizide Ömer karakterini Erkan Meriç canlandırıyor. Ömer’in kardeşi için seçtiği sahte sevgilisi olan Zehra karakterine ise Hazal Subaşı hayat veriyor. Dizide, daha önce Behzat Ç, Unutma Beni, Aşkın Bedeli gibi yapımlarda karşımıza çıkan Ezgi Baran, Deniz Yıldızı dizisiyle ilk defa karşımıza çıkan ve başarılı kariyerini Firuze dizisi ile devam ettiren Aykut İğdeli, Kurtlar Vadisi Pusu ile dikkatleri üzerine çeken Yaprak Durmaz yer alıyor. Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu için ajansımızı seçerek bu kadro arasına girebilirsiniz.

Bir cevap yazın