Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Burcu Derya İçerde Dizisinde

Burcu Derya İçerde

İçerde dizisi geçtiğimiz sezonda hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu ile dikkat çeken yapımlar arasında yer almayı başardı. ABD yapımı olan Köstebek filminden uyarlanan ve başarılı uyarlamalar arasında yerini sağlamlaştıran yapım oyunculuk kariyeri yapmak isteyenler için oldukça büyük fırsatlar sundu. İçerde oyunculuk başvurusu oldukça yoğun ilgi görürken, Family Ajans bünyesinde bulunan Burcu Derya İçerde dizisinde ajansımız aracılığı ile katıldığı seçmelerden başarılı sonuç alarak rol almış ve kariyerine Hasan Güngör’ün menajerliğinde devam etmektedir..

İçerde Konusu

Sarp ve Mert polis akademisinde okuyan ve birbirine rakip iki öğrencidir. İkisi de oldukça popüler ve okulun göz bebeği olan bu ikili birbirleri ile asla anlaşamaz. Sarp mezun olmasına bir hafta kala akademiden ve polislikten atılır. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından akademiden atılan Sarp, bu duruma oldukça sinirlenir ve mezuniyet günü Yusuf’a silah çeker. Sarp için yeni ve karanlık bir dünyanın kapıları bu sayede bir anda açılmış olur. Sarp bu dünyasında da herhangi bir şekilde karşılaşmaktan hoşlanmadı Mert ile yine burun buruna gelecektir. Sarp’ın en yakın düşmanı olan Mert aynı zamanda kardeşidir. İki kardeş birbirinden yıllarca habersiz bir şekilde yan yana gelseler de gerçekler her zaman ortaya çıkmak için acele eder.

Burcu Derya İçerde Oyuncusu Kimdir?

1992 doğumlu olan Burcu Derya hem yetenekli hem de güzel bir oyuncudur. Güzelliği, fiziği ve yeteneği ile büyük beğeni toplayan Burcu Derya İçerde oyunculuk başvurusu sürecinden başarı ile geçmiştir. Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi’nde temel oyunculuk dersleri alan Burcu Derya İçerde dizisinde muhbir Ayşe rolünde oldukça başarılı bir performans sergilemiştir. Burcu Derya oyunculuk yeteneğinin yanı sıra taklit ve şarkı söyleme yeteneği ile de büyük beğeni toplamaktadır. İçerde oyunculuk başvurusu sonrası oyunculuk alanındaki kabiliyeti ile dizide rol almaya hak kazanmış ve bu projeden önce Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Cariye Münevver rolünde yer almıştır. İçerde oyunculuk başvurusu sürecinde Family Ajans aracılığı ile seçmelere katılan Burcu Derya, ajansımızın başarılı oyuncuları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın