Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Ali Burak Ceylan Kalp Atışı Dizisinde

Ali Burak Ceylan Kalp Atışı

Kalp Atışı dizisi kısa sürede oldukça popüler olan yapımlar arasında yer almaktadır. Ali Burak Ceylan Kalp Atışı dizisi oyunculuk başvurusu yaparak seçmelere katılan pek çok aday arasından sıyrılmıştır ve kariyerine Family Ajans’ta başlamıştır. Family Ajans üzerinden başvuru yapıp seçildiği Kara Sevda dizisinde gösterdiği başarılı performanstan sonra Kalp Atışı oyunculuk başvurusu sürecini geçerek kadroya dahil olan Ali Burak Ceylan, dizide canlandırdığı Oğuz Dağçakrak karakteri ile büyük beğeni topluyor. Yetenekli oyuncu başarılı performansı ve yakışıklılığı ile kısa sürede büyük bir popülerliğe sahip oldu.

Kalp Atışı Konusu

Kader herkese adil davranmasa da bir gün adaletin yerini bulacağına inanmaktan vazgeçmemek gerekir. Dünyanın kötülerin kazandığı bir yer olduğunu düşünsek bile bize her zaman iyiliğin kazanacağını gösterecek birileri hayatımıza girer. Lise öğrencisi Eylül için hayatını değiştirecek ve iyiliğin kazandığını gösterecek kişi Ali Asaf Denizoğlu’dur ve ikili Ege’de bir kasabada karşılaşırlar. Ali Asaf çok sevdiği doktorluk mesleğini bırakıp bir lisede hocalık yapmaya başlar. Aynı lisede öğrenci olan Eylül, Ali Asaf sayesinde kendisindeki potansiyeli fark eder ve geleceği için yeni planlar yapar. İkilinin bir sonraki karşılaşması ise İstanbul’un en ünlü hastanelerinden birisinde büyük bir tesadüfle gerçekleşecektir.

Ali Burak Ceylan Kalp Atışı Oyuncusu Kimdir?

Kalp Atışı oyunculuk başvurusu sürecinde başarılı sonuçlar elde eden Ali Burak Ceylan 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Atçılık Bölümü’nden mezun olan başarılı oyuncu uzun yıllar boyunca sporla uğraşmıştır. 14 yaşında güreş yapmaya başlayan Ali Burak Ceylan, 16 yaşında binicilik sporu ile ilgilenmeye başlayan oyuncu bu alanda eğitim almayı tercih etti. 1.78 boyunda, ikizler burcu olan oyuncunun bir ablası bir de abisi var. Oldukça yaramaz bir çocuk olduğunu dile getiren Ali Burak Ceylan hırslı bir kişiliğe sahip. Kara Sevda dizisinde yakaladığı başarıdan sonra Kalp Atışı oyunculuk başvurusu sürecine dahil olan ve seçmelerden başarı ile çıkan Ali Burak Ceylan, dizide hırslı ve pek sevilmeyen bir beyin cerrahı olan Oğuz Dağçakrak karakterine hayat veriyor.

Bir cevap yazın