Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Hazel Minel Adını Sen Koy Dizisinde

Hazel Minel Adını Sen Koy

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Adını Sen Koy, başarılı kadrosu ve dikkat çeken senaryosu ile büyük beğeni topluyor. Hüzünlü hikayesi ve dinmeyen enerjisi ile ilgi gören yapım oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna da sahip. Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu için Family Ajans’ı tercih eden Hazel Minel Adını Sen Koy dizisinde Asya karakterine hayat veriyor. Family Ajans ile çocuk oyuncular arasında oldukça popüler olan ve küçük yaşına rağmen büyük bir fan kitlesine sahip olan Hazel Minel bu başarılı yapımda önemli bir role sahip.

Adını Sen Koy Konusu

Dünyada en çok kardeşine değer veren Ömer, kardeşinin 6 aylık ömrü kaldığını öğrenince yıkılır. Zengin ve yakışıklı bir iş adamı olan Ömer kardeşinin hastalığına karşı çaresiz kalırken yapabileceği tek şey genç kızın son günlerindeki tüm isteklerini yerine getirmektir. Ancak genç kız öyle bir istekte bulunur ki Ömer ne yapacağını şaşırır. Kardeşinin arzusunu yerine getirmek için evlenmesi gereken Ömer, formalite bir evlilik yapmaya karar verir. Formalite evliliği için kenar mahallede, zor şartlarda yaşayan Zehra ile anlaşan Ömer genç kızın altı ayını satın alır. Kağıt üzerinde bir evlilik yapan ikili zamanla birbirlerine aşık olurken işler iyice karışır. Aşklarını itiraf etmeye çekinen aşıklar çevrelerinde meydana gelen olaylardan fazlaca etkilenir. İkilinin ayrılması için uğraşanlar da hikayeye dahil olunca işler iyice çığırından çıkar.

Hazel Minel Adını Sen Koy Oyuncusu Kimdir?

Çocuk oyuncular arasında oldukça popüler olan Hazel Minel Aynalı doğuştan gelen yeteneği ile ekranların sevilen yüzleri arasında yer alıyor. Nihat ve Ayşe’nin kızları olarak Asya’yı canlandıran Hazel Minel Adını Sen Koy dizisinde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu için Family Ajans üzerinden başvuru yapan yetenekli çocuk oyuncu daha önce Molfix markasının oldukça popüler olan bebek bezi reklamı projesinde de yer almıştı. Sevimliliği ve tatlı dili ile ekranların sevilen simaları arasında yer alan Hazel Minel, Adını Sen Koy dizisinde yer aldığı sezon boyunca oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Bir cevap yazın