Cast, Oyuncu Ajansı

Başarılı Kariyeri ile Oyuncumuz Betül Aşçıoğlu Fi Dizisinde

Betül Aşçıoğlu Fi

Akilah Azra Kohen’in en çok satanlar listesine giren üçlemesi Fi Çi Pi serisinin ekranlara uyarlaması olan Fi dizisi geçtiğimiz sezon büyük ilgi gördü. Dikkat çeken kadrosu ve özgün senaryosu ile beğeni toplayan yapımda pek çok ünlü isim yer alıyor. Oyunculuk başvurusu için seçmelere katılan isimlerden birisi ve Family Ajans’a kayıtlı olan Betül Aşçıoğlu Fi dizisinin kadrosunda yer alıyor. Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda izlediğimiz Betül Aşçıoğlu başarılı oyunculuğu ile dizide kendini gösteriyor.

Fi Konusu

Can Manay Türkiye’nin en popüler psikiyatristleri arasındadır. Oldukça ünlü olan Manay’ın güzellik takıntısı vardır. Duru, Fi yani altın orana sahip olan yüzü ve vücudu ile Can Manay’ın dikkatini çeker. Sevgilisi Deniz ile birlikte yaşayan Duru, Can Manay’ın komşusudur. Manay bir şekilde Duru ile tanışmanın yollarını ararken genç kadına karşı saplantılı duygular beslemeye başlar. Her karakterin nedenleri, hedefleri ve kendi yollarındaki engelleri aşma şekilleri birbirinden oldukça farklıdır. Bir şekilde birbirine bağlanan karakterleri ve heyecan dolu hikayesi ile başarılı yapımlar arasında yer alan Fi, yeni sezon bölümleri ile de uzun süre konuşulacak yapımlar arasında yer alıyor. Fi oyunculuk başvurusu oldukça popüler olan diziler arasında yer alıyor. Seçmeleri oldukça yoğun olan yapımda ajans oyuncularımızdan Betül Aşçıoğlu da yer alıyor.

Family Ajans Betül Aşçıoğlu Fi Oyuncusu Kimdir?

1954 doğumlu olan Betül Aşçıoğlu ilk kez 1975 yılında çekilen Enişte filimde yer almıştır. Aydemir Akbaş, Cüneyt Arkın, Halit Akçatepe, Müjdat Gezen gibi isimlerle birlikte çalışan oyuncu 1980 sonrasında sinemadan sonra dizi oyunculuğu yapmaya başladı. Üvey Baba, Baba Evi, Canlı Hayat, Kehribar, Hacı, Gençlik Başımda Duman,  gibi yapımlarda rol olan başarılı oyuncu Fi dizisi oyunculuk başvurusu için yaptığı başvuru sonucunda dizide rol almaya hak kazanmıştır. Deneyimi ve yeteneği ile dikkat çeken Betül Aşçıoğlu başarılı projelerde yer alıyor. Fi oyunculuk ve senaryo kalitesi ile dikkat çeken bir yapım olarak yeni sezonda merakla beklenen bir yapım olmayı başardı. Bu derece başarılı bir dizide oyunculuk yapan Betül Aşçıoğlu da uzun yıllardır ekranların sevilen yüzleri arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın