Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Nergis Taşyürek Hangimiz Sevmedik? Dizisinde

Family Ajans bünyesinde yer alan Nergis Taşyürek Hangimiz Sevmedik oyunculuk başvurusu için ajansımız aracılığı ile müracaat yapmıştır. Başarılı oyuncu müracaatından sonra seçmelere katılarak dizide önemli bir role sahip oldu. Nergis Taşyürek hem yeteneği hem de güzelliği ile öne çıkan genç oyuncular arasında yer alıyor. Hangimiz Sevmedik oyunculuk başvurusu sürecinde Family Ajans ile çalışan Nergis Taşyürek ajansımızın başarılı oyuncuları arasında yer almaktadır ve menajerliğini Hasan Güngör Menajerlik üstlenmiştir.

Hangimiz Sevmedik Konusu

Ekranların sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik, Yeşilçam göndermeleri ile izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başaran yapımlar arasında yer alıyor. Çocukluktan beri birbirine aşık olan iki gencin kavuşamama hikayesini konu alan dizideki karakterlerin isimleri de Yeşilçam’dan geliyor. Birbirine aşık olan Adile ve Münir’in babaları iş ortağıdır. Evlenmeyi düşünen gençlerin aşkı babalarının kavga etmesi ile birlikte çıkmaza girer. Birlikte kaçmayı düşünen iki aşık 12 Eylül 1980 tarihinde kaçış için anlaşırlar. O gece meydana gelen olaylardan sonra Münir tutuklanır ve genç aşıklar kavuşamaz. Adile, Münir’in gelmediğini görünce kızar ve bu kızgınlıkla evlenir. Münir o geceden sonra 2 ay boyunca tutuklu kalır ve hapisten çıktığında Adile’nin evlendiğini görür. İkili arasındaki aşk nefrete dönüşürken aradan geçen yıllar bu nefretin bitmesine değil artmasına neden olur. Aynı mahallede, birbirine çok yakın ama aynı zamanda çok uzak iki aşık olan Adile ve Münir’in hikayesini konu alan Hangimiz Sevmedik dizisi heyecanlı hikayesi ve başarılı oyunculukları ile beğeni topluyor.

Family Ajans’a Kayıtlı Nergis Taşyürek Hangimiz Sevmedik Oyuncusu Kimdir?

Nergis Taşyürek Hangimiz Sevmedik dizisi oyunculuk başvurusu için Family Ajans aracılığı ile katılım sağlamıştır ve 1990 doğumludur. Genç oyuncu ilk olarak Hacettepe Üniversitesi’nde tiyatro kursuna gittikten sonra Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimine devam eden Nergis Taşyürek güzelliği ve yeteneği ile dikkat çekiyor. Hangimiz Sevmedik dizisinin başrolünde bulunan Adile karakterinin gençliğini canlandıran güzel oyuncu bu roldeki başarısı ile büyük beğeni topladı.

Bir cevap yazın