Cast, Oyuncu Ajansı

İki Yıl Boyunca Bugün İçin Hazırlandılar: Mehmetçik Kut’ül Amare Galası

Mehmetçik Kut'ül Amare Galası Yapıldı

18 Ocak Perşembe günü itibariyle ekranlara gelecek olan Mehmetçik Kut’ül Amare Galası büyük ilgi gördü. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ’ın yine yapım ve senaryosu üstlendiği dizi, 2 yılın sonunda ekranlara gelmeye hazır. Uzun bir hazırlık ve eğitim süreci sonunda çekimleri tam gaz devam eden Mehmetçik Kut’ül Amare’nin güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosu dikkat çekiyor. Dizinin seri olarak devam edeceğini ifade eden yapımcı 1. Dünya Savaşı süresince tüm kahramanlık hikayelerinin anlatılacağından ve bu projenin bir dünya markası olacağından bahsetti.

Mehmetçik Kut'ül Amare Galası Yapıldı

Muhteşem Kadro Ekran

İstanbul Riva’da kurulan dev bir platoda çekimleri yapılan Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinin etkileyici kadrosu ise şu şekilde:, İlker Aksum, İsmail Ege Şaşmaz, İsmail Hakkı, Gamze Özçelik, Kaan Taşaner, Özgü Kaya Semih Ertürk, Serdar Gökhan, Uğur Karabulut ,Yevlayiva Dedova. Oldukça hassasiyetle yaklaşılan projede oyuncular uzun soluklu eğitimler aldılar. 35 ana cast oyuncusunun yanında 160 kişilik özel bir ekibin de yer aldığı projedeki oyuncular altı ay boyunca at binme, çarpışma ve çöl şartlarında hayatta kalma gibi eğitimler aldılar. Oyuncuların aldığı bu eğitimler Osmanlı askerlerinin 19. yüzyılda aldıkları eğitimler ile bire bir aynıydı. Uzun süren eğitimler; kostüm ve dekorasyon hazırlıkları ve her detayın hazırlanması 2 yıl sürse de projede yer alan herkes elde ettikleri sonuçtan memnun bir şekilde galaya katıldı.

Unutulmaz Gala

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen galaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katıldı. Ayrıca ajansımızın kurucusu ve şimdilerde Hasan Güngör Menajerlik‘in sahibi olan ve Osman Yağmurdereli Sanat Merkezi‘ni açarak oyuncu olmak isteyenlere ilham veren Hasan Güngör de katıldı. Osmanlı İmparatorluğu’nun önemli komutanlarından olan Süleyman Askeri’nin komutasındaki taburun Irak bölgesinde İngilizlere karşı verdikleri mücadeleyi anlatan dizinin galası oldukça duygusal sahnelerin ortaya çıkmasına neden oldu. Büyük bir merakla beklenen dizi dünya markası olma yolunda attığı adımlar ile dikkat çekerken büyük beğeni toplayacak yapımlardan birisi olacağının garantisini de gala gösteriminde vermiş oldu. Vatan sevgisinden başka hiçbir şeyi olmayanların verdikleri mücadeleyi en etkileyici şekilde izleyiciye aktarmayı başaran Mehmetçik Kut’ül Amare, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaracak oldukça özel bir yapım.

Bir cevap yazın