Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Gözde Gürkan Adını Sen Koy Dizisinde

Gözde Gürkan Adını Sen Koy

Family Ajans bünyesinde kayıtlı olan Gözde Gürkan Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu için ajansımız üzerinden katılım sağlamıştır. Ekranların sevilen dizisinde kötü kalpli bir karakteri canlandırsa da seyircilerin gönlünde taht kurmaya başaran güzel oyuncu genç yaşında elde ettiği başarılar ile dikkat çekiyor. Ekranların beğeni toplayan yapımları arasında yer alan ve başarılı kadrosu ile öne çıkan Adını Sen Koy iyi ve kötünün karşı karşıya geldiği diziler arasında yer alıyor.

Adını Sen Koy Konusu

Birbirlerinden hem çok uzak hem de çok yakın olan iki gencin hikayesini konu alan Adını Sen Koy, zorunlu ve yalan bir aşk hikayesinin nasıl gerçeğe dönüştüğünü an be an izleme imkanı sunuyor. Ömer oldukça yakışıklı ve genç bir iş adamıdır. Kardeşinin 6 ay içerisinde öleceğini öğrendiği zaman dünyası başına yıkılan Ömer ne yapacağını bilemez. Kardeşinin en büyük arzusu Ömer’in evlenmesidir. Ömer az zamanı kalan kardeşini mutlu etmek için anlaşmalı bir aşk oyununun içine girer. Kenar mahallede yaşayan genç ve güzel Zehra ile anlaşan Ömer, formalite bir evlilik için ödeme yapmaya hazırdır. Zehra ailesini ve kendini yaşadığı hayattan kurtarmak için Ömer’in teklifini kabul eder. Formaliteden başlayan aşk zamanla gerçeğe dönüşür ancak kimse aşık olduğunu kabul etmeye gönüllü değildir.

Family Ajans’a Kayıtlı Gözde Gürkan Adını Sen Koy Oyuncusu Kimdir?

1988 yılında Bursa’da doğan ve menajerliğini Hasan Güngör Menajerlik‘in üstlendiği Gözde Gürkan tiyatro geçmişi ile oyunculuk kariyerinde de kararlı olduğunu her zaman göstermeyi başarmıştır. Güzel oyuncu Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu için Family Ajans ile seçmelere katılmıştır. Daha önce Kara Sevda dizisinde de rol alan genç ve yetenekli oyuncu Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Adını Sen Koy dizisinde Ömer ile Zehra’nın birlikte olmaması için elinden geleni yapmaktan çekinmeyen Mehtap karakterini canlandıran güzel oyuncu bu rolde büyük başarı yakaladı. Kariyeri için sürekli eğitim alan ve kendini geliştiren Gözde Gürkan sevenleri ile daha pek çok projede bir araya gelmeyi planlıyor.

Bir cevap yazın