Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Furkan Bay Tutsak Dizisinde

Furkan Bay Tutsak

Tutsak oyunculuk başvurusu için seçmelere Tutsak oyunculuk ajansı olan Family Ajans aracılığı ile katılan Hasan Güngör‘ün menajerliğini üstlendiği Furkan Bay, yeteneği ve başarısı ile dizide rol almaya hak kazanmıştır. Başarılı bir oyunculuk geçmişi olan Furkan Bay Tutsak dizisinde azimli ve çalışkan bir yetenek olarak dikkat çekmeyi başarıyor. Tutsak oyunculuk kalitesi ve senaryosu ile ilgi çekici bir yapım olarak beğeni topluyor. 1441 Productions Tutsak oyunculuk ajansı olarak Family Ajans‘a güvenmiştir.

Tutsak Konusu

Elif ailesinin baskısı ile kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiş genç bir kadındır. Elif’in kocası Sadullah, Gürhan ailesine çeşitli nedenlerden dolayı şantaj yapmaktadır ve işler sonunda istediği gibi gitmemeye başlar. Sadullah oldukça acımasız bir adamdır. Elif’in evden dışarı çıkmasına izin vermeyen adam, genç kadına oldukça kötü davranmaktadır. Sadullah bir gün ortadan kaybolur ve Elif tutsak hayatından kurtulsa da bir başına kalır. Gürhan ailesinin yanında şoförlük yapan Bahadır, Elif’e yardım etmek ister. Elif, Gürhan ailesinin yanında çalışmaya başlar ve farklı bir dünyanın kapılarını arar. Ailenin sırlarının gerginliğinin yanı sıra bir de Gürhan ailesinin büyük oğlu Kenan genç kadına ilgi duymaya başlayınca bir anda bütün gözler Elif’e çevrilir. Bahadır’ın Elif’i korumak için yaptıkları ve Kenan’ın ilgisi yüzünden hedef haline gelen genç kadın artık her şeyin oldukça hassas bir dengede olduğu yeni dünyasında oldukça dikkatli davranmak zorunda kalır. Dizi hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız…

Furkan Bay Tutsak Oyuncusu Kimdir?

1995 doğumlu olan Furkan Bay, geleceği parlak genç isimler arasında görülmektedir. Dikkat çeken yeteneği ve yakışıklılığı ile farklı projelerde sıkça karşımıza çıkan genç oyuncu, Tutsak oyunculuk başvurusu için ajansımız aracılığı ile seçmelere katılmıştır. Tutsak dizisi öncesinde Yüksek Sosyete ve Arka Sokaklar gibi sevilen projelerde yer alan genç oyuncu kariyeri için sürekli daha fazla çalışarak kendini geliştirmektedir. Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan Furkan Bay bu eğitimin yanı sıra Hilal Saral Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi de almıştır. Tutsak oyunculuk başvurusu için sıraya giren onlarca aday arasından öne çıkan Furkan Bay, geleceğin parlak yıldızları arasında yer almaya aday olarak görülmektedir.

Bir cevap yazın