Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Ersin Arıcı Hangimiz Sevmedik Dizisinde

Ersin Arıcı Hangimiz Sevmedik

Ekranların sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik güçlü kadrosu ve başarılı senaryosu ile beğeni topluyor. Ersin Arıcı Hangimiz Sevmedik oyunculuk başvurusu sürecinde başarılı bir performans sergilemiş, ekranlarda hayat verdiği Sami karakteri ile büyük ilgi görmüştür. Başarılı yapım tecrübeli oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken dizinin oyunculuk başvuruları için Family Ajans üzerinden seçmelere katılanlar arasında yer alan Ersin Arıcı da bu kadroda yer almaktadır.

Hangimiz Sevmedik Konusu

Adile ve Münir birbirlerini seven iki gençtir. Çocukluktan beri aşık olan iki gencin babaları da iş ortaklığı yapmaktadır. Evlenme planları yapan gençlerin aşkına babaları kavga edince büyük bir gölge düşer ve ayrılmak zorunda kalırlar. İki genç birlikte olmak için kaçma planları yapar. Bu planlar ne yazık ki kötü bir tarih seçimi ile alt üst olacaktır. 12 Eylül 1980 gecesinde kaçma planları yapan ikili Münir’in askerler tarafından göz altına alınması sonucunda buluşamazlar. Adile, Münir’in kendisi ile evlenmemek için ortadan kaybolduğunu düşünür ve kızgınlıkla sevmediği bir adamla evlenir. Bütün bunlar olurken Münir 2 ay boyunca tutuklu kalır. Özgür kaldıktan sonra Adile’nin yanına giden ve evlendiğini öğrenen Münir büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İkili bu süreçte birbirleri ile konuşmazlar ve aralarındaki aşk nefrete dönüşür. Aradan yıllar geçse de iki eski aşık arasındaki husumet hiç bitmez. Bir gün Münir ve Adile’nin çocukları tesadüf eseri tanışırlar ve olaylar hiç beklenmedik bir şekilde değişmeye başlar.

Ersin Arıcı Hangimiz Sevmedik Oyuncusu Kimdir?

Hangimiz Sevmedik oyunculuk başvurusu için Family Ajans aracılığı ile seçmelere katılan Ersin Arıcı başarılı bir şekilde dizide rol almıştır. Mahallenin bıçkın delikanlısı Sami karakterine hayat veren Ersin Arıcı 1991 yılında Şanlıurfa’da doğmuştur. İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşen Ersin Arıcı bir dönem Fox TV’de yayınlanan kareoke yarışmasına katıldı ve tüm dikkatleri üzerine çekti. İstanbul’da yaşamaya başladığı dönemde amatör olarak oyunculuk ile ilgilenen Ersin Arıcı, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde eğitim gördü. Hangimiz Sevmedik oyunculuk başvurusu için seçmelere katılmadan önce Kanlı Postal adlı sinema filminde rol alan oyuncu Hasan Güngör Menajerlik‘in bünyesinde kariyerinde başarılı bir şekilde ilerleme kaydediyor.

Bir cevap yazın