Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Elif Özkul Payitaht Abdülhamid Dizisinde

Elif Özkul Payitaht Abdülhamid

Payitaht Abdülhamid oyunculuk ajansı olan Family Ajans aracılığı ile Elif Özkul Payitaht Abdülhamid oyunculuk başvurusu sürecine dahil olan  bu dizide yer alarak başarılı bir performans göstermiştir. Genç ve yetenekli oyuncu ekranların sevilen dizisinde Fehime Sultan karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu daha oyunculuk kariyeri öncesinde uzun yıllar sunuculuk yapmıştır. Kariyerine Hasan Güngör‘ün menajerliğinde devam etmektedir.

Payitaht Abdülhamid Konusu

Sultan Abdülhamid’in hükümdarlığının 20. Yılından sonrasını anlatan dizi Yunan Harbi, 1. Siyonist Kongresi ve Filistin toprakları ile ilgili sorunlara değiniliyor. Bu dönemin önemli bir projesi olan Hicaz Demiryolu çalışmaları da dizide işlenen konular arasında yer alıyor. Payitaht Abdülhamid dizisi geçmişe ışık tutan, öğretici değeri oldukça yüksek olan bir dönem dizisi olarak büyük ilgi gören yapımlar arasında yer alıyor. Elif Özkul Payitaht Abdülhamid oyunculuk başvurusu sonrası dizide Fehime Sultan karakterine hayat vermiştir. Ünlü ve yetenekli oyuncu kadrosu, ilgi çeken senaryosu ve gösterişli setleri ile büyük ilgi gören yapım dönem dizileri arasında öne çıkmayı başarmıştır. V. Murat’ın kızı olan Fehime Sultan Ali Galip Paşa ile evlenir. İkinci evliliğini Mahmut Bey ile yapan Fehime Sultan, İstanbul’un işgal edildiği dönemlerde gizlice direniş hareketlerine katılır. Halifeliğin kaldırılmasından sonra Fransa’ya giden Fehime Sultan bu dönemde Mahmut Bey tarafından terk edilir. Fehime Sultan bu dönemde büyük zorluklar yaşarken kölesi dilenerek geçinmelerini sağlar. Oldukça zor şartlarda hayatını devam ettiren Fehime Sultan verem hastalığına yakalanarak hayatını kaybetmiştir.

Elif Özkul Payitaht Abdülhamid Oyuncusu Kimdir?

1988 yılında Erzurum’da doğan Elif Özkul, Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler bölümünde okumaya başladı. Yeditepe Üniversitesi’ndeki eğitimini bırakarak İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’ne geçiş yapan Elif Özkul bu bölümü başarı ile bitirmiştir. Uzun bir süre Cumartesi Sürprizi adlı programda sunuculuk yapan Elif Özkul kariyerine Kara Sevda dizisi ve El Abyaz Lanet filmi ile oyunculuk yaparak devam etmeyi seçmiştir. Payitaht Abdülhamid oyunculuk başvurusu sürecinde Payitaht Abdülhamid oyunculuk ajansı olan Family Ajans aracılığı ile seçmelere katılan güzel oyuncu yeteneği ile dikkat çekmiş ve dizide rol almaya hak kazanmıştır. Kariyerine Hasan Güngör Menajerlik bünyesinde devam etmektedir.

Bir cevap yazın