Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Cansu Tuman Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde

Cansu Tuman Ufak Tefek Cinayetler

Ufak Tefek Cinayetler oyunculuk başvurusu sürecinde öne çıkmak ve oyunculuk kariyeriniz için güzel bir başlangıç yapmak istiyorsanız Family Ajans‘a kayıt yaptırabilirsiniz. Genç yetenekler arasında parlayan yıldızı ile dikkat çeken Cansu Tuman ajansımız üzerinden katıldığı Ufak Tefek Cinayetler oyunculuk seçmeleri‘nde başarılı performansı ile beğeni topladı. Cansu Tuman Ufak Tefek Cinayetler için yapılan seçmelerde sergilediği performans ve geçmiş tecrübeleri ile dizide rol almaya hak kazanan genç yetenek oyunculuk kariyerinde başarıyla ilerliyor.

Cansu Tuman Ufak Tefek Cinayetler Oyuncusu Kimdir?

Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde temel oyunculuk ve ileri oyunculuk eğitimi alan Cansu Tuman hem yeteneği hem de eğitimi ile beğeni topluyor. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nden önce Hilal Maral Atölye’de kamera önü oyunculuk eğitimi alan Cansu Tuman; Kiralık Aşk ve Arka Sokaklar dizilerinde rol almıştır. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler oyunculuk seçmeleri‘nden başarı ile geçerek rol almaya hak kazanan oyuncu ilerleyen dönemlerde de adını duyuracak yetenekler arasında yer alıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Konusu

Ufak Tefek Cinayetler oyunculuk kalitesi ve sürükleyici senaryosu ile öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor. Liseden beri arkadaş olan dört kadının önemli bir olay sonucunda yeniden bir araya gelmesi ile başlayan hikaye birbirinden farklı dört kadının yaşadığı heyecanlı maceraları izleyiciye aktaracak. Başarılı ama yalnız bir doktor olan Oya, grubun dominant karakteri güzel ve kötü niyetli Merve, masum yüzü ile herkesin kalbini kazanan ama Merve’den bile daha korkutucu olan Pelin ve son olarak geleneksel bir yaşam sürerek erken yaşta evlenen Arzu hırsları, entrikaları ve kıskançlıkları ile sarmaşığa dönen olayların odağında yer alıyor. Birbirleri ile uzun zamandır arkadaş olsalar da aralarında bitmek bilmeyen bir hesaplaşma olan kadınların yeniden bir araya gelmesi cinayete uzanan olaylar zincirinin başlamasına neden olur.

Çekimler İstanbul’un Zekeriyaköy semtinde devam eden, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizi sadece yayınlanan fragmanları ile büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Ufak Tefek Cinayetler oyunculuk kalitesi ve heyecan dolu senaryosu ile yeni sezonun en sevilen yapımları arasında yer alacağa benziyor.

Family Ajans ile Ufak Tefek Cinayetler dizisine oyunculuk başvurusu yapabilir, seçmelere katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın