Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Borga Köprülü Adını Sen Koy Dizisinde

Borga Köprülü Adını Sen Koy

Ekranların sevilen dizisi Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu oldukça popüler olan başvurular arasında yer almaktadır. Dikkat çeken senaryosu ve kaliteli oyunculuk düzeyi ile beğeni toplayan yapımda Family Ajans ve Hasan Güngör Menajerlik bünyesinde yer alan Borga Köprülü de bulunuyor. Yetenekli ve genç oyuncu olan Borga Köprülü Adını Sen Koy dizisinde kısa sürede sevilen oyuncuları arasında öne çıkarken, oyunculuk alanında da ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamış oldu.

Adını Sen Koy Konusu

Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu oldukça popüler seçmelere sahip olan diziler arasında yer almaktadır. Hüzünlü bir hikayesi olan dizide Ömer kardeşi için her şeyi yapacak kadar sevgi dolu bir abidir. Kardeşinin 6 aylık ömrü kaldığını öğrenene Ömer, onun en çok istediği şeyleri yapmak ister. Ömer’in kardeşi abisinin evlenmesini her şeyden çok istemektedir. Ömer böyle bir durumda çaresiz kalınca aklına formalite bir evlilik yapma fikri gelir. Kenar mahallede sıkıntılar içerisinde yaşayan Zehra ile anlaşan Ömer, Zehra’nın altı ayını satın alır. Formalite bir evlilik yapacak olan ikilinin tek amacı Ömer’in kardeşinin mutlu olmasıdır. Hem kendi hayatını hem de ailesinin hayatını değiştirmek için bu oyuna dahil olmayı kabul eden Zehra zamanla Ömer’e gerçekten aşık olacaktır. İkili formalite evlilik oyununu sürdürürken birbirlerine aşık olur. Bu esnada karşılarına çıkan çok sayıda zorlukla mücadele ederken birbirlerine aşık olduklarını itiraf etmekte de zorlanırlar.

Borga Köprülü Adını Sen Koy Oyuncusu Kimdir?

1984 doğumlu Borga Köprülü oyunculuk kariyeri için sıkı şekilde çalışan oyuncular arasında yer almaktadır. Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan yetenekli oyuncu Adını Sen Koy dizisinde Mehtap karakterine aşık, Beton karakterine hayat vermektedir. Beton hiç konuşmadığı için oldukça ilgi çekici bir karakterken, Borga Köprülü bu sessiz rolü oldukça başarılı bir şekilde oynamaktadır. Borga Köprülü Adını Sen Koy oyunculuk başvurusu için Family Ajans aracılığı ile seçmelere katılan yetenekli oyunculardan ve bu dizinden önce Hangimiz Sevmedik adlı yapımda konuk oyuncu olarak yer almıştır. Dizi oyunculuğunun yanı sıra tiyatro oyunculuğu da yapan Borga Köprülü, Balkon adlı tiyatro oyununda Cellat karakterini oynamıştır.

Bir cevap yazın