Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Batuhan Uçar Hangimiz Sevmedik? Dizisinde

Family Ajans başarılı yapımlar için yaptığı cast çalışmaları ile pek çok oyuncunun ve oyuncu adayının yeni bir hayata adım atmasını sağlamıştır. Hangimiz Sevmedik oyunculuk başvuruları için oldukça talep gören ajansımız bünyesinde kayıtlı olan ve menajerliğini Hasan Güngör Menajerlik‘in üstlendiği Batuhan Uçar Hangimiz Sevmedik dizisinda rol alan başarılı oyunculardan birisidir. Oyuncu kadrosundan birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncuları bir araya getiren başarılı dizinin ekibine giren oyuncumuz daha öncesinde farklı dizilerde konuk oyuncu olarak yer alarak deneyim kazanmış ve nihayetinde kendisi için ilk uygun rolde oyunculuk kariyerinde önemli ve başarılı bir adım atmıştır.

Hangimiz Sevmedik Konusu

Yeşilçam esintileri ile izleyicileri ekran başına bağlayan Hangimiz Sevmedik dizisi aynı mahallede doğup büyüyen Adile ve Münir’in çocukluk aşkının hikayesi üzerine yaşananları konu alan dizide olaylar oldukça uzun bir dönemde yaşananları konu alıyor. Adile ve Münir evlilik hazırlıkları yaparken ortak olan babaları kavga eder ve ikilinin yolları ayrılmak zorunda kalır. İki genç aşklarını bu kavgadan uzak tutmak için kavga planları yaparlar ancak planın tarihi onları daha büyük bir çıkmaza sürükler. 12 Eylül 1980 gecesi için kaçma planları yapan ikili Münir’in o gece darbe yüzünden yanlışlıkla hapse atılması, Adile’nin de Münir’in ondan vazgeçtiğini düşünmesi ile ayrı düşerler. Münir 2 ay boyunca hapiste kalır ve ortadan kaybolmuş muamelesi görür. Bu duruma sinirlenen Adile kendisi ile evlenmek isteyen bir adam ile evlenip intikam almak ister. 35 yıl boyunca birbirlerine öfke duyan ikilinin inatlarından vazgeçmesi için tüm mahalle seferber olsa da olaylar çocukların da hikayeye dahil olması ile daha çok karışır.

Family Ajans’a Kayıtlı Batuhan Uçar Hangimiz Sevmedik Oyuncusu Kimdir?

Ekranların sevilen yapımı Hangimiz Sevmedik dizisinde rol alan, Family Ajans oyuncusu Batuhan Uçar 1995 Adana doğumludur. Dizide Tuncay karakterine hayat veren Batuhan Uçar, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde eğitim hayatına devam etmektedir. Başarılı oyuncunun ilk deneyimi ise yine ekranların popüler dizilerinden birisi olan Kara Sevda dizisindeki konuk oyunculuk olmuştur. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan Batuhan Uçar Hangimiz Sevmedik oyunculuk başvuruları için ajansımız üzerinden başvuru yapıp, dizide rol almayı başarmıştır.

Bir cevap yazın