Cast, Oyuncu Ajansı

Oyuncumuz Arzu Yanardağ Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde

Oyuncumuz Arzu Yanardağ Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde

Son yıllara damga vuran yapımların başında gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyunculuk başvurusu ve çekimleri hala devam ediyor. Dizinin senaristliğini Esra Şimşek’in eserini Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener yapıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmeni ise Onur Tan. Dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener aynı zamanda dizinin yapımcılığını üstleniyor. Dram, komedi ve polisiyenin mükemmel bir şekilde harmanlanışıyla ortaya çıkan dizi her hafta izleyicileri ekran başına kilitliyor. Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı yapım bu sene de başarısını sürdürmeye devam ediyor. Oyuncumuz Arzu Yanardağ Arzu Yanardağ Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sergilediği performans ile dikkat çekerken dizinin güçlü kadrosu da büyük beğeni topluyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Konusu

Çok küçük yaşta yeraltı dünyasına giren Hızır Çakırbeyli, kısa sürede bu dünyada önemli yerlere gelmeye başlar. Yer altı dünyasına adım atmış olan herkes yaşanan haksızlıklara karşı çıkmak için yemin ederken güçlü hale geldikçe haksızlıkların baş kahramanı hale gelmektedir. Hızır Çakırbeyli için ise durumlar biraz farklıdır. Sevmekten kaçınmayan, sevilmeyi de çok seven Hızır, etrafındaki kardeşini, oğlunu ve ailesinin diğer fertlerini kendisinden önde tutar. Devlet, gayri meşru faaliyetleri yürütmek için de Çakır kartını oynamayı tercih ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyunculuk başvurusu oyuncu adaylarına her hafta merakla beklenen dizi de yer alma fırsatı sunuyor.

Arzu Yanardağ Kimdir?

Oyuncumuz Arzu Yanardağ Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk ile dikkat çekiyor. Yetenekli oyuncu 1994 yılında adım attığı podyumlardaki başarısını ekranlarda da devam ettiriyor. Ekranlarda ilk kez Aile Bağları dizinde gözüken büyük çıkışını ise Unutabilsem isimli televizyon dizisinde yapan Arzu Yanardağ ayrıca bir dönem oldukça sansayon yaratan Asansör adlı sinema filminde de rol almıştır. 2000 yılında oyunculuk dersleri almaya başlayan ve yine aynı yılda Hayat Bağları dizisinde rol alan Arzu Yanardağ, Kızgın Damdaki Kedi isimli tiyatro oyununda da rol aldı. 2003 yılında  Vajina Monologları tiyatro oyunu; 2006 yılında Dün Gece Bir Rüya Gördüm sinema filmi; 2007 yılında Umut Adası filmi gibi projelerde yer aldı. 30’u aşkın sinema filmi ve dizide rol alan ünlü oyuncumuz Arzu Yanardağ Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sergilediği performans ile beğeni topluyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncu Kadrosu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolünde, Hızır Çakırbeyli olarak Oktay Kaynarca yer alıyor. Daha önce birçok yapımda karşımıza çıkan Kaynarca, oyunculuk alanındaki başarısını bu yapımda da sürdürmeye devam ediyor. Dizide, Hızır Çakırbeyli karakterinin eşi Meryem Çakırbeyli’yi ise Deniz Çakır canlandırıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda bu ikiliye, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Turgay Tanülkü yer alıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu başvurusu için Family Ajans’ı tercih eden Arzu Yanardağ da oyundaki oyuncular arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın