Cast, Oyuncu Ajansı

Kızlarım İçin Oyunculuk Başvurusu

Kızlarım İçin Oyunculuk Başvurusu

İzleyicileri ekran başına sürükleyecek senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve  muhteşem görselliği ile dikkat çeken Kızlarım İçin, ekranların sevilen yapımları arasında yer alıyor. Dramatik bir aile hikayesi, kızları için her şeyi yapmaya hazır bir baba ve birbirinden oldukça farklı olan 5 kardeş dizinin kısa sürede sevilmesinin nedenleri arasında yer alıyor. Kızlarım İçin oyunculuk başvurusu da en az dizinin kendisi kadar popüler. Oyunculuk kariyerine yeni başlayan herkesin kendisini göstermek istediği projeler arasında yer alan Kızlarım İçin, seçmelerde büyük ilgi görüyor.

Kızlarım İçin Konusu

Beykoz’da güzel ve huzurlu bir ahşap evde yaşayan Yılmaz ailesi ne yazık ki evleri kadar huzurlu değildir. Evin babası Yaşar, ailesinin geçimini sağlamak için iki ayrı işte çalışırken her şeye söylenen karısı yüzünden ailenin huzuru her zaman kaçmaktadır. Beş kız çocukları olan ikili sürekli kavga eder ve çocuklar artık bu kavgalara dayanamayacak haldedirler. Evin en büyük kızı olan Selva evli olduğu için anne ve babasının yaşadıklarından çok fazla etkilenmese de hayat diğer kızlar için kolay değildir. Kumru tıp fakültesinde son sınıf öğrencisidir. Sabırla doktor olmayı ve kız kardeşlerini bu huzursuzluktan kurtarmayı bekler. Sumru da Kumru gibi üniversite öğrencisidir. Ancak Kumru’nun aksine eğlenceye düşkün ve sorunlarını kafasına göre aşmaya çalışan bir kızdır. Evin 4. Kızı Suna henüz lisede olmasına rağmen ablası Kumru’nun izinden gitmektedir. Evin en küçüğü Hüma ise annesi ve babasının anlaşmazlıklarından çok fazla etkilenmektedir. Kızlar birbirleri ile çok mutlu olsalar da bir gün annelerinin yaptığı bir yanlış yüzünden bütün hayatları değişir. İddialı senaryosunda, ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncusu olmak isteyenlerin sayısı da oldukça fazla. Bu nedenle Kızlarım İçin oyuncu başvurusu öncesinde bir ajans ile çalışmak sürecin hızlanmasında etkili olacak.

Kızlarım İçin Oyuncu Kadrosu

Kızlarım İçin oyunculuk başvurusu dizinin kadrosunun oldukça deneyimli ve yetenekli oyunculardan oluşması ile de ilgili. Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Numan Çakır, Ülkü Duru, Özgür Çoban, Sibel Taşçıoğlu ve Sanem Yales gibi isimlerin yer aldığı dizi kadrosu oldukça güçlü. Süreç Film yapımı olarak ekranlara gelen dizinin yapımcılığını İnci ve İsmail Gündoğdu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan’ın oturduğu Kızlarım İçin dizisinin senaryosu ise Zehra ve Zülküf Yücel tarafından kaleme alınıyor.

Bir cevap yazın