Cast, Oyuncu Ajansı

Fatih Oyunculuk Başvurusu

Fatih Oyunculuk Başvurusu

Fatih oyunculuk başvurusu oyuncu seçimi döneminde ve dizinin konusu da ortaya çıktı. Fatih dizisinde 7. Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet’in hayatı konu alınacak. Dizi özellikle Fatih’in İstanbul’un fethinden önceki hayatını işleyecek. Dizi büyük bir ihtimalle Mehmet’in kuşatma hazırlıklarına başladığı 1451 yılından başlayacak. Dizide, İstanbul’un fethi için yapılan hazırlıklar, kurulan donanma ve İstanbul’un fethi konu alınacak.

Oyuncular

Fatih oyunculuk başvurusu devam etmekte. Fatih oyunculuk ve kadro seçimleri konusunda uzun bir hazırlanma dönemine sahip olan bir dizi. Fatih oyunculuk başvurusu yapan adaylar tek tek detaylı bir şekilde incelenerek dizi kadrosuna alındı. Dizide Fatih Sultan Mehmet rolünde 1997 yılı Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan, Deli Yürek dizisinde Yusuf Miroğlu karakterini canlandıran ve Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi yapımlarda yer alan Kenan İmirzalıoğlu canlandırıyor. Dizide Çandarlı rolünde daha önce Yılan Hikayesi, Bir İstanbul Masalı, Karadayı ve İçerde gibi yapımlarda rol almış olan başarılı tiyatro sanatçısı Çetin Tekindor yer alıyor. Fatih’in hocası Akşemseddin karakterine Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncuları arasında yer alan Metin Akpınar can veriyor. Dizide ayrıca Gürkan Uygur, Altan Erkekli, Sevinç Meşe, Wilma Elles gibi isimler de yer alıyor.

Nerede Çekiliyor

Fatih oyunculuk ve hikayesi ile değil aynı zamanda atmosferi ile de dikkatleri üzerine çekmeyi amaçlayan bir dizi. Fatih oyunculuk konusunda önemli deneyime sahip oyuncu kadrosu ile büyük bir yapım olacak. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi İstanbul’un Maltepe semtinde kurulan dev bir platoda çekiliyor. Dizide İstanbul’un önemli semtlerinin de yer alması bekleniyor. Dönemin mimarisinin bire bir yansıtılacağı dizinin çekimlerinin Eylül ayında başlaması ve dizinin ise Ekim ya da Kasım gibi yayın hayatına girmesi bekleniyor. Altan Dönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizinin dekor ve plato kurulumları hala daha devam ediyor. Fatih oyunculuk, atmosfer, müzik ve hikaye olarak bu seneye damgasını vurabilecek yapımlar arasında yer alıyor.

Fatih Oyunculuk Başvurusu

Fatih oyunculuk başvurusu sitemizde bulunan başvuru formu doldurularak alınmaktadır. Aşağıdaki butona tıkladığınızda açılan formu doldurmanız yeterlidir.

Bir cevap yazın