Cast, Oyuncu Ajansı

Fakirler Oyunculuk Başvurusu

Fakirler Oyunculuk Başvurusu

Kanal D’nin 2018 yılı içerisindeki en önemli yapımları arasında yer alması beklenen Fakirler oyunculuk başvurusu tüm hızıyla devam ediyor. Yapımcılığını D Yapım’ın yaptığı dizinin yeni sezonda favoriler arasında yer alması bekleniyor. Fakirler oyunculuk başvurusu yapabilmek için herhangi bir oyunculuk ajansına bağlı olmak ve başvuruyu bu ajans üzerinden gerçekleştirmek gerekiyor. Diziye genel olarak başvurusunu oyunculuk ajansı üzerinden gerçekleştirmiş olan oyuncular seçiliyor. Oyunculuk ajansı aracılığı ile başvuru yapan oyuncu adaylarının seçilme şansı diğer adaylara göre çok daha fazla oluyor.  

Fakirler Konusu

Fakirler oyunculuk başvurusu bir yandan sürerken bir yandan da dizinin senaryolaştırma süreci devam ediyor. Henüz çekim hazırlıklarının başladığı dizi polisiye dram türünde olacak. Uzun zamandır Kanal D’de yayınlanan polisiye dram dizisi Arka Sokaklar’ın türünde olacak olan dizinin bu türe yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Dizinin konusu hakkında hiçbir açıklama yapılmazken çok yakın zamanda izleyiciler ile paylaşılacağı söylentileri dolanıyor. Başarılı ve detaylı bir senaryosu olacak olan dizinin konusu şu anda herkesten sır gibi saklanıyor. Bu da Fakirler oyunculuk başvurusu için ilgiyi bir hayli arttırıyor.

Fakirler Oyunculuk Başvurusu ve Kadrosu

Fakirler dizisini daha önce Ulan İstanbul ve Familya dizilerini yazmış olan Uğraş Güneş yazıyor. Dizinin hikayesini ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon senaryolaştırıyor. Fakirler oyunculuk başvurusu süreci henüz devam etmekte olduğu için dizide yer alacak olan oyuncular açıklanmış değil. Ancak hem Kanal D’nin hem de D Yapım’ın dizi için Türkiye’nin önde gelen oyuncuları ile görüştüğü biliniyor. İnce elenip sık dokunan oyunculuk seçimleri için birçok kişi dizide ter döküyor. Dizide yer alması beklenen oyuncuların isimleri ortalıkta dolaşsa da henüz dizide oynaması kesinleşmiş bir oyuncu bulunmuyor. Büyük bir hızla yapılmakta olan seçimlerin yakında sonuçlanması ve oyuncu kadrosunun izleyiciler ile paylaşılması bekleniyor.

Bir cevap yazın