Cast, Oyuncu Ajansı

En Güvenilir Ajans

En Güvenilir Ajans

Oyuncu adayları ve oyuncular için güvenilir bir ajans ile çalışmak çok önemlidir. Hayallerinize giden yolda sizi asla yarı yolda bırakmayacak, her zaman ihtiyaçlarınızı öncelik olarak belirleyecek ve tüm süreçlerde yanınızda yer alacak bir ajans sizin için en güvenilir ajans olarak tanımlanabilir. Eğer hayallerinizden ve yeteneklerinizden eminseniz mutlaka kendinizi güvende hissedebileceğiniz ve kariyerinizi emanet edebileceğiniz bir ajans ile çalışmalısınız.

En Güvenilir Ajans, Family Ajans ile Kariyerinizi Şekillendirin

Oyunculuk yapmaya karar verdiğiniz zaman ilk yapmanız gereken güvenilir bir ajansın portföyünde yer almaya başlamak olmalıdır. Bunun için Family Ajans’ın web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurabilir ya da sitede verilen mail adresi üzerinden gönderim yapabilirsiniz. Family Ajans oldukça popüler yapım şirketleri ile yaptığı işbirlikleri sonucunda her zaman doğru ve kaliteli projelerde yer almanızı sağlar. En güvenilir ajans tanımını sonuna kadar hak eden, 17 yıllık deneyimi ile sektöre öncelik eden ve en önemlisi sektörün gelişebilmesi için ajans dışı oyunculuk projeleri ile dikkat çeken Family Ajans gerçekten ikinci aileniz olarak görebileceğiniz özel bir  ajans. Ajans bünyesinde yer alan oyuncular Ay Yapım, O3 Medya gibi oldukça büyük ve başarılı projelere imza atan yapım şirketlerinin seçmelerine katılma şansı elde ediyor. Aynı zamanda gelen taleplere en uygun adayları seçmelere gönderen Family Ajans, oyuncu adaylarının motivasyonunu da bu sayede korumuş oluyor.

Ajansınızla Birlikte Büyüyün

Sektör dinamiklerini bilen ve bu farkındalıkla hareket eden, bu sayede de en kaliteli ajans olarak bilinen Family Ajans için öncelik her zaman tarafların istediklerini en iyi şekilde almasıdır. Hem yapım şirketinin hem de bünyesinde bulundurduğu oyuncuların haklarını koruyan, sözleşme süreçlerini takip eden ve projelerin zamanında bitmesini sağlayacak adımlar atan Family Ajans’da kendiniz için en doğru kararı alanında uzman kişiler ile vereceksiniz. Family Ajans sektöre getirdiği yeniliklerden birisi olan oyuncu eğitimi ve ajans birlikteliği ile oldukça dikkat çeken bir adım atmıştır. Ajans ortaklığı ile kurulan Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi yine ajans bünyesindeki oyuncular için oldukça kaliteli ve etkili bir eğitim fırsatı sunuyor.

Bir cevap yazın