Cast, Oyuncu Ajansı

Dudullu Postası Oyunculuk Başvurusu

Dudullu Postası Oyunculuk Başvurusu

Son yıllarda internetin yaygınlaşması ile beraber internet üzerinden yayınlanan dizilerin sayısı hızla artıyor. Limon Film tarafından yapılan Dudullu Postası da benzer bir yapım olacak ve çekimler bittikten sonra BluTV üzerinden yayınlanacak. Dudullu Postası oyunculuk başvurusu süreci büyük bir hızla devam ederken bir yandan da dizinin senaryosu son halini alıyor. Dizide yer alacak olan ünlü oyuncuların yanında yer alabilmek için Dudullu Postası oyunculuk başvurusu işlemlerini oyunculuk ajansı üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. Oyunculuk ajansı üzerinden oyunculuk başvurusu yapan oyuncular diğer rakiplerinden bir adım öne çıkarak dizide yer alma şansını arttırıyor.

Dudullu Postası Konusu

Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yapacağı dizide Dudullu’da yaşanacak olan komik hikayeler anlatılacak. Dudullu Postası aslında Penguen dergisinde, yedi yıldır Serkan Yılmaz tarafından yaratılan bir karikatür köşesi. Dizi de bu karikatür köşesinden yola çıkarak bize farklı hikayeler anlatmaya hazırlanıyor. Dudullu Postası yalnızca Dudullu’nun değil tüm mahallelerin hikayesini anlatmaya gelen tuhaf bir komedi dizisi olarak biliniyor. Her bölümü yaklaşık 50 dakika sürecek olan dizinin senarist kadrosunda Penguen’de ki karikatür köşesinin çizeri Serkan Yılmaz’da yer alıyor. Dizinin, bu yıla damgasını vuran yapımlardan birisi olması bekleniyor.

Dudullu Postası Oyunculuk Başvurusu ve Kadrosu

Dudullu Postası zengin ve güçlü oyuncu kadrosu ile şimdiden büyük bir merak uyandırıyor. Onur Ünlü ile daha önceleri Leyla ile Mecnun ve Ulan İstanbul gibi yapımlarda yer alan Ali Atay’ın son anda projeden ayrılması sonucunda Özgür Emre Yıldırım kadroya dahil edildi. Yapımda Özgür Emre Yıldırım’ın dışında Gözde Çığacı, Bekir Çiçekdemir, Ahmet Rıfat Şungar, Levent Tülek ve Serkan Keskin yer alıyor. Dizi de Türkiye’nin oyunculuk konusunda önde gelen isimlerinden olan Güven Kıraç ve Erkan Can’da oyuncu kadrosu arasında yer alan isimlerden. Özellikle Güven Kıraç ve Erkan Can’ın dizideki karakterleri ve performansları büyük bir merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın