Cast, Oyuncu Ajansı

Altın Tepsi Oyunculuk Başvurusu

Altın Tepsi Oyunculuk Başvurusu

Altın Tepsi, yeni yılda ekranlara gelecek ve seyircisiyle buluşacak oldukça başarılı bir proje. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği proje, Fox TV ekranlarında dizi severler ile buluşacak. Güçlü kadrosu, ilginç senaryosu ve büyük bir proje olması sebebiyle oyunculuk kariyerine yeni başlayacaklar için büyük fırsatlar sunan yapımın oyunculuk başvuruları da en az kendisi kadar popüler. Altın Tepsi oyunculuk başvurusu için Family Ajans ile çalışabilirsiniz. Yapım şirketleri ile doğrudan oyuncu seçme odaklı işbirliği yapan Family Ajans bünyesine katılarak siz de pek çok yeni yapımda yer alıp, ışığınızı gösterme şansı elde edeceksiniz.

Altın Tepsi Konusu

Hayatta üç şey gizlenemez. Aşk, duman ve parasızlık. Sosyetenin popüler isimlerinin ve iş dünyasının önemli kişilerinin gerçekte neler yaşadığı, kapalı kapılar arkasında neler döndüğünü izleyicilere farklı bir bakış açısı ile yansıtacak olan projenin güçlü kadrosu da oldukça dikkat çekici. Cemiyet hayatına dair tüm gerçekleri farklı bir pencereden yansıtacak olan proje ünlü ve çapkın işadamı Alihan Taşdemir’in hiç beklenmediği bir şekilde normal bir hayat süren hostes Zeynep’e aşık olması ile başlayan hikaye oldukça sürükleyici kurgusu ile izleyicileri ekrana bağlamayı planlıyor. Ekranların sevilen yapımları arasına kısa sürede girmesi beklenen yapım için Altın Tepsi oyunculuk başvurusu süreçlerine dahil olmak tüm yeni oyuncuların hayali.

Altın Tepsi Oyuncuları

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Damla Sönmez gibi isimlerin yer aldığı yapım kadrosu ile dikkat çekmeyi başarıyor. Aralık ayı itibariyle çekimlerine başlanan yapım kısa bir süre sonra ekranlarda izleyiciler ile buluşacak. Yeni bir yapım olması sebebiyle dizinin ilerleyen bölümlerinde hikayeye dahil olacak karakterler için yapılacak seçmelerde yer almak için ajans oyuncusu olmak çok önemli. Altın Tepsi oyunculuk başvurusu için Family Ajans ile çalışmaya başladığınız an yapımda size uygun bir rol için talep geldiği gibi seçmelere gidebilirsiniz. Doğru rol için seçmeye katılmak yıldızı henüz parlamamış oyuncu adayları için çok önemlidir. Güçlü ve deneyimli isimlerle çalışma fırsatı bulacağınız yapımda yer almak için hemen ajans kaydınızı yaptırmanız size büyük bir avantaj sağlayacak.

Bir cevap yazın