Cast, Oyuncu Ajansı

Mavera Oyunculuk Başvurusu

Mavera Oyunculuk Başvurusu

Bu senenin uzun zamandır beklenen dizilerinden birisi olan Mavera dizisi, konusu ile de tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. TMC FİLM tarafından yapılan Mavera oyunculuk başvurusu için sırada giren bir çok kişi var. Yeni bir dizide kariyerine başlamak isteyen oyuncular Mavera oyunculuk başvurusu yaparak bu fırsatı değerlendirmeyi amaçlıyor. Dizinin zengin ve tanınmış kadrosu sayesinde yapımın bu sene oldukça ses getirmesi bekleniyor. Aksiyon yönü ağır basacak olan dizinin çekimlerinin büyük bir kısmı İstanbul’da gerçekleşecek. Bazı çekimler ise İstanbul çevresinde yer alan il ve ilçelerde yapılırken bir kısım bölümler Adana’nın Ceyhan ilçesinde ve Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde çekilecek.

Mavera Konusu

Mavera dizisinin genel hatları oldukça ilgi çekici cinsten. Dizi babası ile beraber yerleşik bir hayatta düzenini kuran bir adamın ve annesini örnek alan bir kadının Antakya’da bir araya gelmesini konu alıyor. Aksiyon türünde olacak olan dizide aile ve sosyal ilişkilerin yanı sıra Suriye konusu üzerinden yapılan bazı yasa dışı işler de bulunacak. Derin bir konuya sahip olan dizinin izleyicileri televizyonun karşısına kilitlemesi bekleniyor. Mavera oyunculuk başvurusu seçimlerinde bunun büyük etkisi olacak.

Mavera Oyunculuk Başvurusu ve Kadrosu

Mavera dizisinde Türk sinemasının en önemli isimlerinden birisi ve aynı zamanda dizinin yapımcısı olan Uğur Yücel başrolde yer alıyor. Dizide Uğur Yücel’in yanı sıra Tatlı Küçük Yalancılar, Kiralık Aşk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi yapımlarda yer alan Melisa Şenolsun bulunuyor. Daha önce Tatlı Küçük Yalancılar’da Melisa Şenolsun ile beraber yer alan ve Uçurum, Çoban Yıldızı, Ulan İstanbul ve Şeref Meselesi gibi yapımlardan tanıdığımız Şükrü Özyıldız’da Mavera kadrosu arasında yer alıyor. Dizide Karadayı, Harlon, Durak ve Hayat şarkısı yapımlarından tanıdığımız Deniz Hamzaoğlu’nun yanı sıra Gülçin Satırcıoğlu da bulunuyor. Mavera oyunculuk başvurusu yapmış olan şansı oyuncular bu yapımda tecrübeli ve Türkiye’de tanınmış oyuncularla birlikte çalışma fırsatını yakılıyor.